The Joy of Jelly

Een tijdje geleden ben ik met een paar vriendinnetjes naar de Hammam in Den Haag geweest. Uiteraard zijn we daarna nog even de stad in gegaan. Bij Lush heb ik toen The Joy of Jelly gekocht.

Photobucket

Wat Lush erover zegt: Onze roze en paarse Shower Jelly bevat dezelfde betoverende geur als Sex Bomb. Gemaakt om je net zoveel plezier onder de douche te bezorgen als je in bad zou hebben. Super sensuele jasmijnabsoluut en ontspannende ylang ylang en tijgerlelie maken The Joy of Jelly een heel intrigerend product. En zoals je waarschijnlijk al vermoedde, dit is een Jelly waarmee je niet alleen onder de douchestraal kruipt.

Photobucket

Uiterlijk: Je krijgt de jelly mee in een doorzichtig plastic bakje met het etiket aan de voorkant. In de winkel plakken ze het dekseltje vast met een plakbandje, het dekseltje zit namelijk niet heel stevig en je wilt natuurlijk geen vliegende jelly in je tas. Het product zelf is paars met roze, love it! En het ziet er echt uit als zo'n typische wibbly wobbly jelly pudding waar je met je vingers in wil prikken!

De geur: Hij schijnt dezelfde geur te hebben als de Sex Bomb bruisbal. Die heb ik zelf niet, dus ik kan niet zeggen of ze in het echt ook hetzelfde ruiken. De jelly bevat jasmijn, ylang ylang en tijgerlelie. Ik vind het een heerlijke frisse geur. Als je de jelly direct in het potje ruikt is het redelijk sterk, maar eenmaal onder de douche wordt dit een subtielere geur. De geur blijft na het douchen lichtjes op je huid aanwezig.

Gebruik: Je kunt Joy of Jelly op verschillende manieren gebruiken. De eerste is gewoon de hele homp onder de douche meenemen, al is dat niet heel handig omdat er dan nogal snel stukjes in het doucheputje verdwijnen. Een andere optie is een stukje er vanaf plukken of snijden en dan opschuimen in een puff. Zo gebruik ik hem altijd en ik vind dit ideaal. Je kunt hem ook in een panty of sok stoppen en die dan meenemen onder de douche. Heb ik zelf nooit geprobeerd maar het schijnt goed te werken. En als laatste kun je The Joy of Jelly in stukjes verdelen en in de vriezer leggen. Voordat je gaat douchen pak je een stukje uit de vriezer en neem je die mee onder de douche. Ideaal voor in de ochtend, ben je meteen goed wakker!

Wat het doet: Zoals ik dus al zei laat het een subtiele geur achter. Ik heb zelf na het douchen geen bodylotion gebruikt, maar dit was ook niet echt nodig. Het maakt je huid lekker zacht.

De prijs: € 4.90 voor 100 gram. Wat niet heel veel is aangezien je er echt wel een tijd mee kan doen.

Als je van jasmijn houdt is The Joy of Jelly zeker een aanrader. Je moet even doorhebben hoe je de jelly het best kunt gebruiken, maar dan heb je er ook veel, en lange tijd, plezier van!
Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Oh...klink fijne spul en hoeft niet meer body lotion insmeren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt heeeerlijk en het ziet echt superleuk uit

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails