Marc-Marie Huijbregts

Photobucket
Al heel lang ben ik big fan van Marc-Marie. Ik heb al regelmatig voorstellingen van hem bezocht en heb zelfs een ontmoeting met hem gehad.

De meeste mensen zullen Marc-Marie waarschijnlijk kennen als sidekick bij De Wereld Draait Door, als manager van de Bijenkorf of verkleed als pepernoot in de film Alles is liefde. Maar hij heeft veel meer gedaan. Zo was hij in 2005 de winnaar van het programma Wie is de Mol? waarbij hij Yvon Jaspers als mol ontmaskerde. Eind 2006 werd de remake van 't Schaep met de 5 pooten uitgezonden. Marc-Marie vertolkte de rol van Lukas Blijdschap, de kelner van de kroeg. Door groot succes kwam er een vervolg. Begin 2009 speelde hij in acht afleveringen van 't vrije Schaep. En ik kan jullie vertellen dat eind 2010 't Spaanse Schaep wordt verwacht.

Photobucket

En natuurlijk niet te vergeten afgelopen september 2009 schitterde hij in het programma Marc-Marie in 't Wild van de NCRV. Hij ging daarin op zoek naar gevaarlijke dieren op de Afrikaanse savanne. In elke aflevering spoorde hij een wild dier op en kreeg de opdracht om deze zo dicht mogelijk te benaderen. Als bewijs dat het gelukt is, moest hij met het dier op de foto. Wat natuurlijk voor hilarische televisie zorgde!


Maar Marc-Marie is niet alleen op televisie, maar ook in het theater actief. Op dit moment is hij bezig met de tournee van zijn vierde solovoorstelling Marc-Marie, Punt. Ja klopt, daar komt de naam van mijn blog vandaan!

Kortom, een hele veelzijdige man en mijn grote idool!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een uniek type. Verder heb ik niet echt een mening over hem. Ik zelf zou geen kaartjes bestellen voor zijn theatervoorstelling.. Niet echt iets voor mij denk ik. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal graag ook nog eens naar een show van hem willen, want ik heb altijd veel plezier om hem.
  Leuk trouwens dat er weer een "Schaap" komt! Kan niet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan heel goed begrijpen dat deze man je idool is.. :)
  Mooi stukje heb je geschreven hoor meid.
  Welterusten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is grappig he...ALs ik naar DWDD kijk, en er is Marc-Marie dan iedereen lachen van zijn grappig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem niet zo grappig in t theater maar op televisie vind ik hem heel leuk. Van zijn accent alleen ga ik al lachen. :D
  Maar ik vond 'm wel leuker met haar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankje meid, jij ook een heel fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel eerlijk gezegd, ken ik hem alleen van naam..

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails