Review The Body Shop 'Body butters'

Photobucket
Mijn collectie body butters

Wat TBS erover zegt: An intensive, creamy all-over body moisturiser. It absorbs into the skin easily to condition and soften providing moisturisation for up to 24 hours.
Dus: Een intensieve vochtinbrengende crème voor het lichaam. Het trekt gemakkelijk in de huid zodat je huid 24 uur lang zacht aanvoelt.

Uiterlijk: Verpakt in een stevige plastic pot. De substantie verschilt per geur. Sommige zijn echt net als boter, vrij stevig, maar sommige zijn wat romiger. De crème heeft bij bepaalde geuren een licht kleurtje.

Photobucket

De geur: Ze zijn in heel veel verschillende geuren te krijgen. Framboos, amandel, passievrucht, you name it!

Gebruik: Het heet body butter, dus; insmeren dat lijf!

Wat het doet: Maakt je huid heerlijk zacht. En laat een lekkere geur achter. Je moet dus wel zorgen dat je een geur kiest die je echt lekker vindt, want de volgende dag ruik je het nog.

De prijs: €15,- voor een pot van 200 mL. Dat is de normale prijs. Maar je hebt ook nog de kleinere verpakking van 50 mL (die ik overigens heb) en die is al een stuk goedkoper. En als je helemaal goedkoop uit wilt zijn ga je NU naar The Body Shop, er is namelijk sale, en dan zijn ze helemaal voor een prikkie te krijgen.

Mijn favorieten: Dat zijn Shea, Mango en Pink Grapefruit. De minst lekkere vind ik Coconut, die zat in een pakketje samen met andere geuren, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.

Kortom, ideaal voor de winter! Maakt je huid heerlijk zacht en laat een lekkere geur achter. Dus zorg ervoor dat je een geur neemt die jij lekker vindt ruiken. Even testen in de winkel dus!

Oja, hier vind je nog een handig overzicht welke body butter het beste bij jouw huidtype past!

Gebruiken jullie wel eens Body Butter?

4 opmerkingen:

 1. Sale...! Ik wil naar de winkel nu :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg als het goed is vd week een pakketje van IDW met daar in een body butter. Zou de 1e keer zijn dat ik het gebruik. Ben heel benieuwd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik geen bodybutter, maar wel bodylotion. Ik hoor veel goeds over de bodybutters dus ik ga maar eens naar TBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb gewoon een hele goedkope van de action ooit eens gekocht in een cadeaupakketje. Werkt heel goed moet ik zeggen. Verder heb ik gewoon een grote pot Dove staan en wat olietjes haha.
  Maar als ik dit zo zie....begin ik spontaan te kwijlen. Ik wil dat op m'n body!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails