Nieuwe Lay-out!

Photobucket

Het mag dan officieel nog geen lente zijn, op m'n blog wel! Ik hoorde dat ze voor de komende dagen zelfs nog sneeuw voorspellen! Maar voor mij is de lente al begonnen. Ik heb vanmiddag al heerlijk van het zonnetje genoten in de tuin, het was gewoon warm!

De lente begint op het noordelijk halfrond op 20 maart en eindigt op 21 juni. Op het zuidelijk halfrond begint de lente meestal op 22 september. Tijdens de lente worden in de noordelijker streken van het noordelijk halfrond de bomen veel groener en gaan veel planten bloeien; geleidelijk wordt het warmer en wordt de kans op vorst kleiner.

Het woord lente is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het steeds langer worden van de dagen. En dat vind ik zo fijn! Weg met die donkere avonden, weer licht en zon!

Nieuw seizoen, een nieuwe lay-out! Er moeten nog een paar aanpassingen worden gedaan, maar dat komt in orde. Hopelijk kan iedereen de lay-out goed zien, zo niet, laat het me even weten!

12 opmerkingen:

 1. De lente, heerlijk...ik heb er echt al zin en krijg ook echt een lentegevoel door je lay haha, mooi gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is de eerste ochtend dat ik niet gewekt word door het zonnetje, maar even naar je Lay kijken geeft me weer het lente gevoel! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pauline!! je lay-out is super het fleurt helemaal op ^O^

  Ik zat net te denken en te kletsen op Hyves tegen iemand, en zei we moeten eens een Primark meeting gaan houden en zorg ik dan ik vanuit het verre zuiden al bij m'n zus bent en dan een Primark meeting gaan houden whahaha! Toen dacht ik Paulina woont ook in Zwijndrecht ^^, krijg ineens ideeen! What do you think??

  Liefs! Kel xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ow meis wat issie gaaf geworden :D heeeel lente achtig en waar zijn wij nederlanders nou aan toe....juist de lente en de zon :D leuk :d fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooie layout
  Echt lenteachtig! love it

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lay-out! Je kan niet meer om de lente heen hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En dan kom je vandaag uit bed.. zie je die eeuwige rotsneeuw weer liggen.. ben je chagerijnig, kom je op jouw blog.. en tadaaaa een glimlach op je gezicht! Mooie layout :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh ik ben toch zo toe aan mooi weer! Ligt er hier net gewoon sneeuw :| Gek gedoe hihi. Prachtige layout meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Het lente gevoel komt weer helemaal in me boven

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails