Review Syoss haarkleuring 'Frozen Pearl Blond'

Photobucket
Wat Syoss erover zegt: Syoss biedt haarkleuringen van professionele kwaliteit, ontwikkeld met en getest door kappers en kleurexperts. De kwalitatief hoogwaardige formule verzegelt de intensieve professionele kleurpigmenten-mix tot diep in de haarschacht voor een langdurig, betrouwbaar en glanzend kleurresultaat - met een professionele grijsdekking. Het Nutri-Complex herstelt het haar van binnenuit en beschermt het haaroppervlak voor gezond uitziend haar.

De inhoud: 1 tube crèmekleuring (50 ml), 1 flacon ontwikkelcrème (50 ml), 1 sachet Color Seal conditioner (15 ml), 1 paar plastic handschoentjes en de gebruiksaanwijzing.

De prijs: €8,99 voor 1 pak. Het is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

De geur: Als je de verf op je haar aanbrengt is het gewoon de typische (vieze) haarverflucht net als alle andere merken. Maar als het eenmaal in je haar zit gaat het na een tijdje een beetje bloemig ruiken! Ik dacht eerst 'huh, wat ruik ik nou?'. Zeker een pluspunt, aangezien andere merken die ik heb geprobeerd gewoon net zo blijven stinken als toen je het in je haar deed. Ook de speciale conditioner die erbij zit ruikt erg lekker.

Gebruik: Het is belangrijk om eerst de gebruiksaanwijzing door te lezen. Er zijn namelijk verschillende manieren om het product te gebruiken. Het hangt er vanaf of je je haar al een keer eerder hebt geverfd, of je alleen de uitgroei wilt bijwerken of je punten donkerder zijn dan de rest van je haar, etc. Dit bepaalt hoe lang je de verf moet laten intrekken. Verder zijn de stappen hetzelfde: Je voegt de crèmekleuring toe aan de ontwikkelcrème. Vervolgens schud je dit krachtig zodat alle componenten goed gemengd worden. Dan schroef je de dop van de flacon af en kan je beginnen. Na de inwerkingstijd spoel je je haar grondig uit. Daarna gebruik je de speciale conditioner om je haar weer mooi glanzend te maken.

Het resultaat:
Photobucket

Ik moet zeggen dat ik erg blij ben met het resultaat. Van goudblond, naar platinablond, precies wat ik wilde. De kleur is ook vrijwel exact zoals op de verpakking! Een echte aanrader dus. Ik ga ook zeker nog een pak kopen!
Overigens zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar, die kan je hier vinden.

17 opmerkingen:

  1. Mooi zeg! Ik ben benieuwd naar een full face voor & na foto ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi zeg.
    en ook super dat de kleur precies zelfde is als verpakking normaal wijkt het er beetje vanaf.
    ben indd net zoals Annigje benieuwd na full face voor en na.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verschil zeg qua kleur, supertof!! Ben benieuwd naar een fullface shot ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Annigje, Joyca & Anne
    Thanx girls! Ik ben er zelf ook heel blij mee! Ik had ook een full face foto gemaakt, maar dan lijkt de kleur totaal niet op hoe het er in het echt uitziet... vandaar dat ik die er maar niet op heb gezet. De foto die er nu bij staat is echt exact de kleur hoe het nu is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het eindresultaat echt goed geworden zeg. Ziet er super mooi uit die kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh, dat is een heel mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Woow mooi ik zat nog te twijfelen maar nu ik jouw resultaat heb gezien ga ik hem ook ff snel kopen (kruidvat nu ook 50% korting)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super! ook ik was idd aan t twijfelen of t wel zo zou uitpakken, ben zelf middenblond en heb voorheen een godsvermogen uitgegeven aan de kapper om die platinablonde kleur te krijgen. Maar dat ga ik dus niet meer doen! Thanks voor je blogje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. heb gister deze kleur ingedaan, heb mijn haar al meer geblondeerd dus had uitgroei en ben redelijk donker van mezelf met grijs erdoor. op de verpakking stond dat het niet geschikt is voor heel donker haar maar het heeft heel goed gepakt! ben er heel blij mee. Dus ik naar etos om te kijken of ze die nog hadden maar er stond tijdelijk niet leverbaar.. hoop dat deze kleur wel weer komt! iemand enig idee?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hpoe lang moest je het laten inwerken ?

    en is het met amoniak of niet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @anoniem (1 mei 2010): heb jij toevallig een full face foto die ik mag zien? Ben namelijk van plan om de kleur te gaan gebruiken, maar durf niet zo goed... Ben bang dat het oranje wordt ofzo (op zich helemaal in stijl natuurlijk nu ;)).
    Of misschien iemand anders een foto??? Heb het doosje hier staan maar wil echt zeker weten dat ik het niet ga verpesten...

    Thanx!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ google als je je haar voor t eerst gaat blond gaat verven, zou ik het wel door de kapper laten doen..

    en je mag het 3 kwartier in laten werken;) ik zie wel ammonium staan maar geen ammoniak.. ik vind m zacht, heb weleens erger meegemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb hem ongeveer een maand geleden gebruikt.
    Het resultaat was super mooi, en heel natuurlijk.
    Een ding vind ik wel raar, en dat is dat de kleur er al weer uit is, (na een maand!) terwijl ik mijn haar lang niet elke dag was.
    Iemand die dit herkent?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ja de kleur vervaagt wel na een tijdje:S heb m dr weer ingedaan maar nu was ie bij de uitgroei echt oranje!! miss eerst ontkleuring erin gooien en dan na 2 weken deze weer? iemand ervaring ermee?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. haay .
    ik heb donkerblond haar, en toen
    had ik frozen pearl blond gebruikt,
    toen kreeg ik niks! geen oranje, geen
    groen, maar gewoon mn ouder haarkleur!
    iemand oplossing voor blonde higlights?
    mvg lisa.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Net 2 pakjes gebruikt voor halflang haar.
    Resultaat is heel mooi en net als op de verpakking.
    Het is een stuk milder dan andere merken haarverf.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails