Zoeva Bestelling

Twee weken geleden kreeg ik mijn bestelling die ik had gedaan op Zoeva binnen. Het was allemaal heel netjes en classy verpakt. Ook had ik het pakketje binnen 6 dagen vanuit Duitsland binnen, een goede service dus!
Ik bestelde de 234 Smoky Shader Brush en de 104 Buffer Brush.
De 234 Smoky Shader Brush is een kleine, platte oogschaduwkwast. Ik kwam tot de conclusie dat ik zo'n kwast nog helemaal niet had. Wel een grotere versie, maar die is voor het aanbrengen van oogschaduw op je ooglid eigenlijk net iets te groot. Maar deze is perfect. Hij is zacht, verliest geen haar en werkt fijn.
Ook bestelde ik de 104 Buffer Brush. Al een tijdje was ik opzoek naar een Buffer Brush en over deze van Zoeva had ik op verschillende sites positieve reacties gelezen. Ik gebruik hem nu ongeveer twee weken en ik moet zeggen dat ik ook over deze kwast erg tevreden ben. Hij brengt je foundation mooi egaal aan, verliest geen haar en ook deze kwast is heerlijk zacht.

De 234 Smoky Shader Brush kost €4,20 en de 104 Buffer Brush kost €8,20. De verzendkosten van Zoeva naar Nederland zijn altijd €5,50.

Heb jij wel eens iets bij Zoeva besteld?
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails