Iz kitteh time!

Photobucket

Mijn lievelingsdieren? Katten. Ik ben er mee opgegroeid en ben dol op ze! Eerder hebben jullie al kennis gemaakt met mijn zwarte panter Kees. Ondeugd op pootjes, denken nog altijd dat ze gevaarlijke roofdieren zijn, maar bovenal, superlief!

Een beetje vreemd zijn ze soms ook wel hoor. Ze spinnen (waar dat geluid nou vandaan komt) en kneden. Kneden ja! Een accupunctuurmassage op je buik of benen zoals Katrijn dat laatst op Twitter zo leuk zei. Ik was erg benieuwd waarom ze dat eigenlijk deden en wat blijkt: Jonge katjes kneden bij hun moeder de tepelhof om de melkgift te stimuleren. Niet iedere kat kneedt even vaak maar ze doen dat vooral bij mensen met wie ze een relatie hebben. Zeker een compliment als ze dat bij je doen dus!

Ooit het programma 'Poesjes' op Villa Achterwerk gezien? Het gaat over zes poesjes, die op een boerderij wonen: Ruud (vader), Mathilde (moeder), Heidi (de oudste en dol op avontuur), Rinus (een beetje dom), Theo (het moederskindje) en Sientje (de jongste). Een soort soap over het wel en wee van de katjes op de boerderij. Ontzettend leuk! Hieronder staat de aflevering 'Goed nest':



Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Mijn kat geeft mij dus ook zo'n leuke accupunctuurmassage en ook al moet ik me blijkbaar vereerd voelen (wist ik trouwens niet, weer wat geleerd!) soms doet het gewoon echt zeer! Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een kat. Hij heet Muis. :P Serieus!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails