Review: Collistar lipstick

Een tijdje geleden won ik op Twitter deze Ultra Brillante lipstick van Collistar in de kleur Rosa. Collistar is een Italiaans cosmeticamerk dat vooral te koop is bij de luxe drogisterijen. Collistar was in 1988 het eerste cosmeticamerk dat het logo in reliëf op de top van een lipstick zette om zo te kunnen zien dat de lipstick niet eerder gebruikt was (zie foto).
Vandaag vertel ik jullie mijn mening over deze lipstick.
De verpakking: De lipstick zit in een lichtroze plastic huls met zilveren accenten. Ik moet zeggen dat ik de verpakking er niet heel luxe uit vind zien. De plastic huls zorgt ervoor dat het toch een beetje goedkoop oogt.
De geur/smaak: Een soort vanille-geur, maar is niet erg duidelijk aanwezig en vervliegt snel.

Resultaat: De lipstick is een oudroze kleur en heeft een parelmoer glans, die is op de foto's helaas niet zo goed te zien. Verder voelt de lipstick erg fijn aan je lippen. Hij droogt absoluut niet uit en blijft ook redelijk lang zitten.

Zelf ben ik niet zo dol op de parelmoer glans op m'n lippen. Ook de verpakking vind ik niet fantastisch. Maar de lipstick zelf is erg fijn. Helaas weet ik niet wat de exacte prijs van de lipstick is, maar als ik kijk naar de andere lipsticks van Collistar zal het ongeveer rond de 17 euro zijn.
Wat is jullie ervaring met producten van Collistar?
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails