How to: Red Explosion Nailart

Deze nailart zag ik een tijdje geleden op Nailside. Het zag er in eerste instantie niet zo moeilijk uit, maar het is nog best een priegel werkje. Ondanks dat vind ik het best aardig gelukt. De lakjes die ik heb gebruikt zijn 'Saloon Girl' van BB Couture, 'Nero' van Gosh en 'Live Forever' een zilver glitterlakje van de Moonlight LE van Essence. Verder heb je voor deze nailart plakband en een schaar nodig.
Om te beginnen lak je je nagels in een kleur. Ik heb voor rood gekozen, maar je kan natuurlijk ook een andere kleur kiezen. Zorg ervoor dat je basiskleur, voordat je aan de volgende stap begint, helemaal droog is.

Dan knip je een stukje plakband af en die knip je weer diagonaal door het midden. Plak de stukjes plakband zo op je nagel dat er een soort halve ster ontstaat. Als je daarmee klaar bent lak je hier overheen. Het is belangrijk om meteen daarna, dus als de nagellak nog nat is, het plakband er weer af te halen. Op die manier krijg je het mooiste resultaat. Zorg ook weer dat dit goed droogt.
Voor de laatste stap plak je weer met plakband een ster op je nagels, dus hetzelfde als bij de vorige, maar nu zorg je ervoor dat er nog een randje van de zwarte ster te zien is. Ook hier ga je weer met nagellak overheen. Laat het goed drogen en klaar is je Explosion Nailart!
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails