Het nieuwe TV-seizoen

De zomer loopt alweer tegen het einde en iedereen gaat zo langzamerhand weer naar school of werk. Maar dit betekent ook het begin van een nieuw televisieseizoen. En er staan een aantal hele leuke programma's in de planning. Hier een greep van programma's die ik zeker ga volgen.

De co assistent
PhotobucketAlweer het vierde seizoen van dit programma. Maar ik kan er geen genoeg van krijgen!
Elin krijgt in seizoen vier concurrentie van Anouk, gespeeld door Anna Drijver. Anouk is een beeldschone, nieuwe co-assistent die zich al snel erg geliefd weet te maken. Hierdoor lijkt Elin haar positie als ´leukste co´ kwijt te raken en dit bevalt haar maar niets…
Vanaf maandag 6 september iedere week om 21:30 uur bij Net 5

't Spaanse Schaep
Na 't Schaep met de 5 Pooten en 't Vrije Schaep komt de KRO dit seizoen met 't Spaanse Schaep.
Lukas (Marc-Marie Huijbregts) gaat naar zijn vriend Sjon in Spanje. Helaas vergaat het hem daar niet goed en al zijn vrienden en buren gaan al snel naar hem toe. Met een bus vertrekt het hele gezelschap richting de Spaanse kust.
Vanaf zondag 5 december iedere week op Nederland 1

Glee
Glee is in Engeland en Amerika een groot succes, De cast is ‘hot’ en elk nummer dat voortkomt uit de serie wordt gegarandeerd een hit. Supersterren staan in de rij om een gastrolletje in de serie te bemachtigen. En deze hitserie komt komt dit seizoen ook in Nederland op de buis!
In de serie staat de Glee Club van de McKinley High School centraal. Deze club, waarin leerlingen dansen en zingen, stond ooit aan de top. Docent Will Schuester is vastbesloten de Glee Club nieuw leven in te blazen en mee te doen aan de beroemde competitie The Nationals. Leerlingen en collega’s verklaren hem voor gek, maar hij legt alle spottende reacties naast zich neer.
Vanaf dinsdag 14 september, iedere week tussen 20:30 en 21:30 uur en tussen 21:30 en 22:30 uur

Boer zoekt vrouw
Dit jaar is ook alweer het vijfde seizoen van Boer zoekt vrouw. Zondag 5 september is het zover, dan presenteren de nieuwe vrijgezelle boeren zich aan Nederland, in de hoop zo wél liefde te kunnen vinden. Net als voorgaande jaren komen zij niet alleen uit verschillende provincies, maar vertegenwoordigen zij bovendien diverse bedrijfstakken uit de agrarische sector. Ook variëren de boeren weer in leeftijd: de oudste is 56 jaar en de jongste 26. Maar, hoe verschillend ook, allemaal zijn ze op zoek naar ‘de ware’.
Presentatie van de boeren op zondag 5 september om 20:20 uur op Nederland 1. Het vervolg van de serie begint 12 december iedere zondag om 20:20 op Nederland 1

Trinny & Susannah 'Missie Holland'
Het beroemde Britse stylistenduo Trinny & Susannah komt naar Nederland. Aan de overkant van de Noordzee zijn ze uitgegroeid tot een begrip door op straat mensen aan te spreken op hun kleding en vervolgens enkele van hen te restylen. Elke week worden bij zo'n twaalf landgenoten het haar, de make-up en de outfit onder handen genomen.
Vanaf woensdag 1 september ieder week om 21:30 uur bij RTL 4

Hebben jullie nog programma's die je dit seizoen zeker niet wilt missen?
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails