300 gram basmatirijst
2 paprika's (op de foto staan er 4, maar ik heb alleen de gele en groene gebruikt)
350 gram kipfilet
3 eetlepels (wok)olie
1 blik gepelde tomaten
1 pakje currypasta/boemboe 'Ajam Smoor'
1 zakje gezouten cashewnoten
1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes. Snijdt ook de kip in stukjes.
3. Verhit wat (wok)olie in een pan en bak de kip ongeveer 4 minuten.
4. Voeg vervolgens de paprika toe, laat die ongeveer 3 minuten meebakken.
5. Zet het vuur laag en voeg de currypasta en laat die 1 minuut meebakken.
6. Daarna voeg je de blik tomaten toe en een scheutje water.
7. Laat de curry ongeveer 10-15 minuten afgedekt sudderen.
8. Snijdt de cashewnoten in kleine stukjes.
9. Serveer de curry met rijst en strooi de cashewnoten erover.