Chicklit: Champagne in Chateau Marmont

Waarschijnlijk ken je Lauren Weisberger wel van de boeken The Devil wears Prada, Gossip & Gucci of Chanel Chic. Lauren is in ieder geval een van mijn favoriete schrijvers. En nu heeft een ze een nieuw boek uitgebracht: Champagne in Chateau Marmont.
In het kort waar het boek over gaat: Een doorsneestelletje in New York, zij is kostwinner en hij een aan de weg timmerende muzikant. Op een dag wordt hij ontdekt door een talentenscout van Sony. Zijn carrière raakt in een onvoorstelbare stroomversnelling en voor hij het weet staat hij op de cover van Vanity Fair en is hij eregast op de glamourfeestjes van de rich and famous. Maar de keerzijde van de medaille is dat ook zijn vriendin midden in de genadeloze schijnwerpers van de roddelpers komt te staan. En die laten geen spaan heel van haar alledaagse imago en haar ongetrainde figuur.

Het boek heeft, net als haar andere boeken een hele gave kaft. En hoewel het spreekwoord luidt: don't judge a book on it's cover, ben ik daar eerlijk gezegd wel gevoelig voor, haha. Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek, het komt dan ook zeker op mijn wishlist te staan!

Het boek kost €18,95 en is onder andere te koop bij Bol.com en Bruna.
En, lijkt het je wat? Heb je wel eens een boek van Lauren Weisberger gelezen?
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails