W.I.C. Wintercollectie: Winnipeg

Vorige keer liet ik jullie al het lakje Surrey zien uit de W.I.C. wintercollectie van Herôme. Vandaag een artikel over een andere kleur uit deze collectie: Winnipeg.
Ga voor frisgroen met W.I.C.’s Winnipeg. Winnipeg is één van de koudste steden ter wereld waarvan de temperaturen ’s nachts kunnen dalen tot -18°C en ’s zomers stijgen tot meer dan 35°C. Koel is hierbij de gulden middenweg en daar zorgt deze zachtgroene kleur voor, die vernoemd is naar Winnipeg. Winnipeg is een ‘coole’ frisse winterkleur waarmee ieder outfit opvallend en toch zacht oogt.
Winnipeg is een lichtblauw/groen lakje. Die kleur doet je in eerste instantie niet erg aan de winter denken. Maar door de frosty finish lijkt het net ijs op je nagels. Ik vind het een erg mooie, unieke kleur.
Het aanbrengen van dit lakje is iets moeilijker dan de normale lakjes met een crème finish. Je moet erg voorzichtig en recht lakken, anders krijg je strepen. Op de foto heb ik 3 laagjes gebruikt en ik vind het resultaat erg mooi!

De Canada-collectie is op dit moment in diverse parfumerieën en drogisterijen verkrijgbaar voor €7,50 per stuk of twee lakjes voor €12,50. Herôme heeft ook een eigen webshop waar je eenvoudig alle producten kunt bestellen.
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails