Lush: Nationale Dag der Badderkunst

Photobucket
Aan de wieg van Lush Fresh Handmade Cosmetics staat de familie Constantine. 20 jaar geleden ontwikkelde Mo Constantine de eerste Bath Ballistic ter wereld voor haar kinderen... ze wilde iets hebben waardoor haar twee zonen en dochter snel in slaap zouden vallen. En zo ontstonden de Bath Ballistics.

En nu is er een nieuwe generatie Bath Ballistics. Samen met haar zoon Jack combineerde Mo de Ballistic met een andere ontdekking van Lush, de Bubble Bar Slice. Door deze twee producten samen te brengen creëer je geweldige effecten in je badwater die we niet anders kunnen omschrijven als kunst. De buitenste laag van de innovatieve nieuwe Bath Ballistics wordt gemaakt met een mix van de schuimende Bubble Bar mix en de bruisende Bath Ballistic mix. Langzaam bruisend duikelen deze Ballistic in je badwater en laten een spoor van zacht schuim na. Het hart wordt gemaakt van een sterk bruisende Ballistic mix in verschillende kleuren. Door dit pittige hart breken de kleuren door de buitenste laag en zorgen voor een schitterend spektakel.

Deze nieuwe Bath Ballistics zijn er nu in 4 verschillende varianten. Ter ere van dit heugelijke feit heeft Lush 5 oktober uitgeroepen tot Nationale Dag der Badderkunst. En aangezien ik een van de gelukkigen ben met een bad tot mijn beschikking, mocht ik de nieuwe Bath Ballistics uitproberen. Lees snel verder!

PhotobucketPhotobucketTwilight (€5.25)
Het creatieve team van Lush is gevestigd in Poole, Dorset in de UK. Poole is een klein vissersdorpje waar je iedere avond kunt genieten van een schitterende zonsondergang (tenminste, als het niet regent). De lucht verandert van feloranje naar paarsachtig blauw voordat de zon uiteindelijk in de zee zakt. Dit fantastische moment komt terug in Twilight. Je raakt bijna betovert door de schoonheid van deze Ballistic als ze langzaam door je badwater bruist en een schitterende paarsblauwe kleur achterlaat. De geuren van lavendel, tonka en ylang ylang ontspannen je geest.
Photobucket
PhotobucketDragons's Egg (€5.25)
Een mysterieuze Ballistic voor de dapperste mannen en vrouwen van het land. Dragon’s Egg is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Terwijl ze door je bad duikelt, spuwt ze oranje schuimvuur. Als je je ogen sluit hoor je het vuur zelfs knetteren. De geuren van jasmijn, grapefruit en citroen vullen je neusgaten en geven je meer energie. Beetje bang geworden?
Geen zorgen, deze kleine draak heeft een hart van puur goud.. PhotobucketPhotobucketMrs. Whippy (€4.65)
Niets is beter dan een heerlijke zomer waarin je ontspannen in je hangmatje ligt te genieten van een aardbeienijsje met een flinke toef slagroom. Maar wat moeten we dan tijdens die eindeloze wintermaanden? Dan nemen we een bad met Mrs Whippy! Dit aardbeienijsje bruist gezellig door je kuip en laat een laagje slagroomschuim achter op je badwater. De sojamelk voedt je huid en kalmeert irritatie. Mocht je een dubbele dosis willen dan raden we het volgende aan. Eet een aardbeienijsje terwijl je een bad neemt met Mrs Whippy.PhotobucketPhotobucket
Fizzbanger (€4.95)
Boemderdeboem, beng, pats! Het idee achter deze Ballistic is een bad vol vuurwerk. En dat is ook precies waar Fizzbanger voor zorgt. Een schitterend kleurenspektakel van geel en blauw schuim en de fantastische geuren van kaneel en appel. Je hoort het vuurwerk zelfs knetteren!

Prachtig he! En de geuren die vrijkomen in de badkamer zijn al helemaal hemels. De nieuwe Bath Ballistics van Lush zijn dus zeker een aanrader!
De nieuwe Ballistics zijn vanaf nu in alle Nederlandse vestigingen en via Lush.nl verkrijgbaar.
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails