John Frieda Precision Foam Colour

Een tijdje geleden kreeg een mailtje van de John Frieda club dat ze een nieuw product in hun assortiment kregen en dat leden deze nieuwe haarkleuring als eerst mochten proberen. Dat leek me erg leuk dus ik had de kleur 'Extra Light Natural Blonde' (10N) gekozen. Een paar weken geleden kreeg ik de haarverf binnen. Daarom vandaag een review over de John Frieda Precision Foam Colour.
Wat John Frieda er over zegt:
Deze revolutionaire, niet-druppende foam dekt perfect elke afzonderlijke haar perfect, zodat je verzekerd bent van een egaal, natuurlijk-uitziend resultaat, waarvan je dacht dat je deze alleen bij de salon kon krijgen.
De John Frieda Precision Foam Colour is makkelijk en snel te verdelen bij de haaraanzet en moeilijk te bereiken delen, zoals de achterkant van je haar en je haarlijn.
Onze verzorgende, colour-keep conditioner sluit de kleur in voor een langdurig rijke kleur en een zijdezacht en glanzend resultaat.

De inhoud:
• Ontwikkelvloeistof (48 ml)
• Kleuring (32 ml)
• Conditioner (50 ml)
• Foamer
• Handschoenen
• Gebruiksaanwijzing

Gebruik:
Het is heel belangrijk om eerst de gebruiksaanwijzing door te lezen. Er zijn namelijk verschillende manieren om het product te gebruiken. Het hangt er vanaf of je je hele haar wilt verven of alleen de uitgroei gaat bijwerken.
Als je dat hebt gedaan breng je rondom je gezicht vaseline aan om te voorkomen dat de verf daar direct op je huid komt. Dan doe je de plastic handschoenen aan en voeg je de kleuring bij de ontwikkelingsvloeistof. Daarna kantel je het flesje (niet schudden) vijf keer heen en weer om de ontwikkelvloeistof en de kleuring met elkaar te mengen. Dan haal je de dop eraf en draai je de foamer erop.
Dan gaat het echte werk beginnen. Om foam uit de fles te krijgen moet je hem rechtop houden en knijp je in het midden van de fles. Breng wat foam aan op je handschoen en vervolgens op je haar. Het is het handigst om bij de haaraanzet te beginnen. Je hoeft niet per lok of gedeeltes te werken. Masseer de foam gewoon helemaal door je haar en verdeel het gelijkmatig met je vingertoppen: net zoals je je haar wast.
Als alle foam in je haar zit laat je het maximaal 30 minuten intrekken (kijk voor de exacte tijd in de gebruiksaanwijzing).
Nadat de intrektijd is verstreken spoel je de foam met lauw water uit je haar. Dan breng je de conditioner aan. Laat dit 2 tot 5 minuten intrekken en spoel je haar uit.
Resultaat: Zelf heb ik alleen m'n uitgroei bijgewerkt, aangezien dit dezelfde kleur was als ik al in m'n haar had. Ik ben erg tevreden over dit product. Het is een hele aparte manier van aanbrengen, waar je in het begin wel even aan moet wennen. Ik deed eerst erg zuinig met de foam, omdat ik geen idee had hoeveel erin zou zitten. Maar dit had achteraf zeker niet gehoeven, er zit meer dan genoeg in. De foam druipt niet en je kan het gemakkelijk door je haar verdelen.
De conditioner ruikt heerlijk. Na het uitspoelen ruikt je haar alsof je net naar de kapper bent geweest. De conditioner die overblijft, er zit namelijk behoorlijk wat in, kan je daarna een keer per week gebruiken om je kleur te beschermen tegen vervagen. Ook over het kleurresultaat ben ik erg tevreden, bij mij was de kleur exact hetzelfde als op het pakje.

John Frieda Precision Foam Colour is te koop bij Kruidvat en Etos voor € 16,49
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails