Naamketting

Werden naamkettingen vroeger nog gezien als 'ordi' of iets wat alleen door een bepaald type meisjes werd gedragen, tegenwoordig zijn ze hartstikke hip. De naamketting-trend heeft een flinke boost gekregen door Carrie van Sex and the City die er een droeg in de serie. Inmiddels zijn ook al verschillende andere celebrities ermee gespot.
De webshop MijnNaamKetting.nl is helemaal gespecialiseerd in deze kettinkjes. Ze hebben enorm veel soorten: zilver, een laagje goud over zilver, goud, met diamantjes en zelfs vinyl. Ook kun je kiezen tussen verschillende lengtes en formaten van je ketting. Overigens hebben ze niet alleen naamkettingen maar bijvoorbeeld ook naamringen.
De webshop heeft een erg goede service. Vragen kun je altijd mailen en de verzendkosten zijn gratis. De sieraden worden met de hand gemaakt, goed verpakt en in een mooi doosje naar je opgestuurd.
Zelf heb ik gekozen voor een zilveren 'Carrie' stijl naamketting, 40 cm. Ik draag zelf eigenlijk nooit gouden sieraden en deze lengte paste perfect. Om zeker te weten dat je de goede lengte neemt kan je het beste een ketting die goed zit even opmeten, dan weet je zeker dat de ketting de goede lengte heeft.

Wil je ook zo'n naamketting? Neem dan zeker eens kijkje op MijnNaamKetting.nl. Als je aan het einde van je bestelling de code 'KADO' intypt krijg je nu 10% korting op je aankoop.
*Dit product heb ik gekregen voor een review. Zie de disclaimer.
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails