Lush Valentijnsproducten

Over ruim een maand is het alweer Valentijnsdag. En zoals we van Lush gewend zijn komen ze dan met een aantal hele leuke limited editon producten.

Frog Prince: Bath Ballistic (€4.95)
"Ken je dat sprookje waarin een kikker verandert in een sexy prins wanneer je ‘m kust? We garanderen niet dat de Lush Frog Prince verandert, maar het is het proberen waard! Kus onze kikker voordat je ‘m in je badwater laat opbruisen en wie weet zit je spontaan met z’n tweeën in bad… De heerlijke geur van een bos vers geplukte bloemen is in ieder geval erg verleidelijk."
The Ex-Factor: Bath Ballistic (€3.95)
"Was het sprookje toch niet zo lieflijk als het in eerste instantie leek? Spoel je frustraties en harteleed dan door je afvoer weg met The Ex-Factor Bath Ballistic. Je mag tegen ‘m schelden en schreeuwen, je mag z’n hoofdje, beentjes en armpjes er af breken en daarna laat je ‘m langzaam oplossen in je warme badwater. De ylang ylang olie helpt je de draad op te pakken en maakt je ook nog eens onweerstaanbaar voor een nieuwe love interest."
Magic Mushroom: Bubble Bar Slice (€4.25)
"Soms kunnen de verleidelijkste liefdesgodinnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken. Iedereen voelt zich tenslotte wel eens een zak aardappelen met het sexappeal van een garnaal.
Magic Mushroom brengt je zelfvertrouwen tot grote hoogte met een sensuele mix van jasmijn, ylang ylang en tonka. Alledrie al duizenden jaren bekend vanwege hun lustopwekkende werking…"
It's Raining Men: Shower Gel (100 ml, €7.95)
"Hallelujah! God bless Mother Nature. Niet alleen laat ze het manvolk zomaar uit de lucht vallen. Ze zorgde ook voor de heerlijke honing en exotische bloemen die je in deze Shower Gel terugvindt. Voor de echte fans, It’s Raining Men Shower Gel heeft dezelfde geur als de Honey I Washed the Kids zeep. Al jaren de best verkopende geur van Lush."

Love Birds: Zeep (100 gram, €4.95)
"Ben je helemaal in de wolken en dartelen jullie als tortelduifjes om elkaar heen? Geniet dan samen van de Love Birds zeep. De combinatie van jasmijn en vanille geeft jullie genoeg warmte en
geborgenheid om verder te bouwen aan een huiselijk nestje."

De producten zijn vanaf 11 januari verkrijgbaar via de webshop en vanaf 17 januari in de winkels.

Kees was vooral erg gecharmeerd van de Magic Mushroom:
Hebben jullie al producten op je verlanglijstje staan?
blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails